How it works?

 • Find the right bike

  Compare prices, rental terms and company locations. Don't waste your time on another search - all the world’s rental companies are already on BikesBooking.com!

 • Book it online

  Our contracts with our partners mean we can offer you special prices. Our prices are always equal to or lower than you will find on arrival.

 • Collect your bike on arrival

  We will tell your provider about your reservation and the vehicle you reserved will be waiting for you on arrival. Just come and enjoy your ride!

Reviews from previous customers

 • I can say that BikesBooking is reliable and trustworthy. I've rented a Vespa and it was perfect.
  Paolorented a scooter
 • Hired a motorcycle with my girlfriend and had an amazing week exploring the island.
  Johnrented a motorcycle
 • Simply great! Only on this website I found a company with new bikes and delivery to hotel.
  Annrented a bike

Jos jonain päivänä matkustat, älkää ajatelko, että ainoat mahdollisuutesi kiertää ovat jalat ja julkinen liikenne. Voit aina vuokrata skootterin tai moottoripyörän joistakin paikallisista toimittajista ja nauttia tästä hienosta paikasta itse. Moottoripyörät ja skootterit ovat ympäristöystävällisiä kuljetustyyppejä, jotka antavat sinulle enemmän vaikutelmia. Löydät aina moottoripyörän parkkipaikan jopa keskusta-alueella. Voit myös löytää kaikki mielenkiintoiset paikat turisteista piilotettuina. Täältä löydät oppaan, miten löydät maailman suosituimman ja halvan moottoripyörävuokrauksen (Espanjassa, Italiassa, Ranskassa, Portugalissa, Kreikassa ja monissa muissa maissa).

Mitä tarvitset vuokrata moottoripyörä tai skootteri

Vaaditut asiakirjat voivat vaihdella vuokra-yhtiön mukaan, mutta yhteiset säännöt ovat seuraavat: 1) voit vuokrata skootteri 50cc tavallisella ajokortilla (B); 2) voit ajaa skootteri 125cc A1-lisenssillä; 3) A2- tai A-ajokorttiluokalla voit ajaa pieniä moottoripyöriä 250cc asti; 4) täysi A (moto) lisenssi, joka vaaditaan kaikille muille moottoripyörille. Kansainvälinen ajokortti (IDP) voidaan pyytää vuokrahenkilöiltä, ​​tarkasta aina tarkan tarjoajan ehdot.

Sivustollamme voit

 • Löydä parhaat tarjoukset moottoripyörä, skootteri, polkupyörä ja mönkijä vuokraus;
 • Vertaa moottoripyörän vuokrauksen hintoja;
 • Lue edellisten asiakkaiden arviot;
 • Vuokraa moottoripyörä tai skootteri parhaalla hinnalla!

Käytettävissä olevat tyypit

Sivustollamme voit vuokrata seuraavia ajoneuvoja: risteilijä, urheilu, touring, standardi, klassinen, kaksikäyttöinen, lika polkupyörät, katu, alasti pyörät tai roadsters, hakkurit, custom, streetfighter, urheilu-touring, dual-urheilu, moottoripyörä, sivupyörä, enduro, motocross mx, polku, motards, kolmipyöräiset moottoripyörät, automaattiset tai manuaaliset vaihteet, ylelliset moottoripyörät, klassinen skootteri, vespa, mopo, moottoripyörä, moottoripyörä , sivuvaunulla, automaattisilla tai manuaalisilla vaihteilla, kolmipyöräisille skoottereille, suurille, maxi-skoottereille, patikoille, skoottereille, joissa on tuulilasi ja katto, selkänoja, sähköskoottereita, mönkijöitä, nelipyöräisiä moottoripyöriä, nelipyöriä, maastoajoneuvoja, nelivetoisia automaattisia tai manuaalisia vaihteita, yläkotelo, 4x4-mönkijät, UTV, dyyni buginen ja ranta-buginen.

Saatavilla olevat mallit

Sivustollamme voit vuokrata seuraavien valmistajien moottoripyörän: BMW, Harley Davidson, Aprilia, Buell, Cagiva, Ducati, Gilera, Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, KTM, Husqvarna, Jawa, MV Agusta, Moto Guzzi, Triumph, Benelli, Bajaj, Indian, Royal Enfield, TVS, Beta, Bimota, Adly, Aeon, Aprilia, Piaggio, Bajaj, Benelli, Derbi, Gilera, Kymco, LML, Malaguti, Peugeot, PGO, SYM, Vespa, Polaris, Can-Am, Arctic Cat, CFMOTO, AlphaSports, Coolster, Bombardier, TaoTao, Aeon, Linhai, Thor.

Lisäpalveluita saatavilla

Kun varaat moottoripyörän, voit myös tilata seuraavia lisäpalveluja ja laitteita: integroitu kypärä, GPS-navigointi, sisäpuhelin, rajoittamaton kilometrimäärä, yläkotelo, sivukotelot, saappaat, takki, käsineet, yksilöllinen opas tai kierros, kartta, täysi vakuutus, yksisuuntainen vuokraus, toimitus hotelliin, toimittaminen merisatamaan tai toimitus lentokentälle.

Suurin osa kumppanimme vuokrista on monen vuoden kokemus ja tarjoaa sinulle uuden moottoripyörän, täydellisen vakuutuksen ja ystävällisen palvelun. Näiden yritysten lukumäärä laskee joka päivä, joten jos haluat vuokrata moottoripyörän tai skootterin, käytä hakulomaketta vain sivun yläosassa. Hauskaa matkaa!